top of page

CSHA Group

Public·36 members

online kártyás közösségek beszélgetés

Sziasztok! Ti mennyire követitek azokat az online felületeket, ahol élőben zajlik a kártyás játék több résztvevő között? Mostanában egyre többször látom ezeket, és azon gondolkodom, hogy ez inkább gyakorlásnak számít vagy csak egy esti kikapcsolódás. Nekem érdekes, hogy mennyire más a hangulat, amikor valódi időben reagálnak egymásra az emberek. Néha gyorsnak érzem, máskor viszont teljesen átláthatónak tűnik minden döntés, főleg amikor figyelem a mintákat és a reakciókat. Szerintetek inkább a türelem vagy a gyors döntés számít jobban ebben a környezetben? Az is érdekelne, hogy valaki inkább megfigyelőként indul, vagy rögtön aktívan bekapcsolódik.

10 Views

Én az utóbbi időben több leírást is átnéztem erről a témáról, és azt vettem észre, hogy sokan alábecsülik, mennyire sokféle megközelítés létezik ezekben az élő, interaktív helyzetekben. Nekem kifejezetten tetszett egy anyag, mert érthetően mutatta be, hogyan lehet jobban értelmezni a különböző játékos reakciókat és tempóváltásokat, anélkül hogy túl bonyolult lett volna. A legérdekesebb az volt, hogy több irányból is megközelítette a tanulási folyamatot, nem csak egyetlen módszert emelt ki. A

című rész különösen sokat segített abban, hogy átlássam, milyen sokféle stílus és megközelítés létezik ezen a területen.

bottom of page